”Târgul roadelor de toamnă” în București: Redescoperiți farmecul toamnei și bunătățile de odinioară!

Începând cu 21 octombrie, Învie Tradiția vă invită să redescoperiți farmecul autentic al toamnei la târgul dedicat roadelor, unde borcanele cu bunătăți de odinioară vă așteaptă să le descoperiți.

Fiecare produs aduce cu el gustul copilăriei și tradițiile de altădată, fiind pregătit cu grijă și măiestrie de meșteșugari pricepuți. Aici veți găsi delicii pentru toate gusturile – numai bune de savurat, dăruit sau adus acasă, pentru a păstra vii tradițiile.

  • ”Vă așteaptă zeci de feluri de gemuri și dulcețuri: de la cele din mure, căpșuni sau gutui, până la murături pregătite după rețetele gospodinelor din Neamț – castraveți, conopidă, varză, gogonele și chiar pepene murat. Iar cozonacii moldovenești, pufoși și aromați, sunt nelipsiți de pe mesele noastre!”, transmit organizatorii.

Pentru orice poftă, am pregătit pachete variate, de la dulce la picant, zacuscă și murături, care să satisfacă toate preferințele. Știm cu toții că zacusca, savurată direct din borcan, este un adevărat răsfăț, dar știați de salata de toamnă, o delicatesă specifică sezonului?

Murăturile crocante sunt ideale alături de orice friptură, iar o linguriță de hrean poate face minuni. Iar dacă iubești deserturile, încearcă dulcețurile noastre – îți vor transforma clătitele și gogoșile într-un adevărat festin! O lingură în plus? De ce nu!

Dacă ți-am făcut poftă, te așteptăm în showroom-ul Invie Traditia cu produse traditionale romanesti pentru toate gustările și pentru toate gusturile, completează sursa citata.

Intrarea este liberă, iar noi te așteptăm pe strada Mihai Eminescu nr. 142.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati