Tarom a anulat zborurile spre și dinspre Tel Aviv. Ce opțiuni au pasagerii cu bilete pe această rută

Reprezentanții companiei aeriene naționale Tarom au anunțat luni, prin intermediul unui comunicat, că au anulat zborurile spre și dinspre Tel Aviv, începând cu data de 17 mai.

Decizia a fost luată ca urmare a conflictului dintre israelieni și palestinieni.

”Având în vedere evoluția evenimentelor din Israel, vă informăm de faptul că TAROM va anula zborurile de azi, 17 mai 2021, spre și dinspre Tel Aviv, ROT153 și ROT154”, au anunțat reprezentanții companiei, scrie gandul.ro.

Pasagerii pot să își reprogrameze călătoria gratuit

Tarom face precizarea că va permite pasagerilor să-și reprogrameze călătoria, în mod gratuit, în cazul celor care dețin bilete de călătorie pe relația Tel Aviv, iar cei ce decid să-și anuleze zborul, atunci compania va rambursa întreaga valoare a biletelor sub forma unui voucher, valoarea acestuia putând fi ultilizată ulterior pentru procurarea altor bilete de avion Tarom.

Tarom afirmă că este în contact permanent cu autoritățile aeroportuare din Israel, operând zboruri spre și dinspre această destinație (când acest lucru este permis), conform directivelor și a regulamentelor autorităților naționale și internaționale.

”Întrucât pot apărea noi informații, recomandăm pasagerilor ce urmează să călătorească spre și dinspre această destinație să consulte site-ul companiei”, se mai arată în comunicatul celor de la Tarom.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati