TAROM introduce din 24 septembrie mai multe zboruri pe relaţia Bucureşti – Chişinău, începând de la 85 de Euro pe segment

0
195
Tarom

Compania TAROM introduce din 24 septembrie mai multe zboruri pe relaţia Bucureşti – Chişinău, începând de la 85 de Euro pe segment, şi ajunge astfel la 21 de zboruri/săptămână.

”TAROM anunţă deschiderea de noi zboruri către şi dinspre Chişinău, începând din 24 septembrie. Compania va opera zboruri suplimentare în fiecare week-end, ajungând la 21 de zboruri pe săptămână dus-întors. Preţurile pentru un bilet către sau dinspre Chişinău încep de la 85 de Euro/segment cu transportul unui bagaj de cală de 23 de kg şi a unui bagaj de mână de 8 kg, gratis. Toate taxele sunt incluse şi, suplimentar, oferim serviciul de check-in gratuit”, a anunţat joi compania.

TAROM precizează că prin această decizie vine în întâmpinarea creşterii de trafic pe relaţia Chişinău – Bucureşti, prin suplimentarea zborurilor.

Modificările în programul de zbor încep din 24 septembrie, dar pasagerii pot începe să achiziţioneze bilete, inclusiv pentru frecvenţele suplimentare începând de joi, 14 septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.