TAROM introduce din 24 septembrie mai multe zboruri pe relaţia Bucureşti – Chişinău, începând de la 85 de Euro pe segment

Compania TAROM introduce din 24 septembrie mai multe zboruri pe relaţia Bucureşti – Chişinău, începând de la 85 de Euro pe segment, şi ajunge astfel la 21 de zboruri/săptămână.

”TAROM anunţă deschiderea de noi zboruri către şi dinspre Chişinău, începând din 24 septembrie. Compania va opera zboruri suplimentare în fiecare week-end, ajungând la 21 de zboruri pe săptămână dus-întors. Preţurile pentru un bilet către sau dinspre Chişinău încep de la 85 de Euro/segment cu transportul unui bagaj de cală de 23 de kg şi a unui bagaj de mână de 8 kg, gratis. Toate taxele sunt incluse şi, suplimentar, oferim serviciul de check-in gratuit”, a anunţat joi compania.

TAROM precizează că prin această decizie vine în întâmpinarea creşterii de trafic pe relaţia Chişinău – Bucureşti, prin suplimentarea zborurilor.

Modificările în programul de zbor încep din 24 septembrie, dar pasagerii pot începe să achiziţioneze bilete, inclusiv pentru frecvenţele suplimentare începând de joi, 14 septembrie.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati