TAROM introduce două noi curse către Cluj, pentru fanii UNTOLD

Compania TAROM introduce două curse noi cu destinaţia Cluj-Napoca, special destinate fanilor UNTOLD, informează compania printr-un comunicat de presă, citat de Agerpres.

Astfel, doritorii, îşi pot rezerva, începând de vineri, bilete pentru cursa RO645, cu plecare pe 2 august din Bucureşti (ora 17:10) şi retur pentru cursa RO608 din data de 7 august din Cluj-Napoca (ora 20:05).

„Pentru că am primit nenumărate solicitări să suplimentăm locurile către Cluj-Napoca, am decis să operăm două curse suplimentare dedicate, în special, celor care vor să călătorească rapid spre UNTOLD. Festivalierii pot prinde cursa TAROM de pe 2 august, cu plecare de pe Aeroportul Otopeni, cu retur pe 7 august din Cluj. Locurile sunt limitate. Cei care doresc să ajungă cu avionul la Cluj, pentru Festivalul UNTOLD, ar trebui să achiziţioneze rapid biletele noi pe care le-am scos de astăzi la vânzare”, a declarat reprezentanţii TAROM.

Biletele noi au fost puse în vânzare de vineri, 28 iulie, şi se pot achiziţiona rapid de pe www.tarom.ro sau prin aplicaţia TAROM pentru IOS şi Android.

A 8-a ediţie a festivalului UNTOLD se va desfăşura în perioada 3- 6 august.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati