TAROM lansează oferta ”4 zile pentru 3 super destinaţii!” pentru călătorii efectuate în luna iunie

0
80
Noi zboruri TAROM cu plecare din București.
Noi zboruri TAROM cu plecare din București.

TAROM lansează oferta ”4 zile pentru 3 super destinaţii!” la preţuri ce pornesc de la 120 de euro dus-întors pentru călătorii efectuate în perioada 1 – 30 iunie 2024 (data ultimului retur).

„Prin oferta specială TAROM, doar în ianuarie cumperi bilete la preţuri reduse spre trei destinaţii fascinante, aflate în topul preferinţelor pentru sezonul estival. TAROM anunţă o nouă ofertă specială ‘4 zile pentru 3 super destinaţii’ şi vine către pasageri cu trei propuneri de destinaţii în care să îşi petreacă vacanţe de neuitat: Franţa, Serbia şi Israel. Fie că plănuiesc o ieşire de tip citybreak sau îşi organizează concediul integral, călătorii au acum ocazia să se bucure de startul sezonului estival cu reduceri la achiziţia de bilete încă din luna ianuarie. Astfel, prin oferta specială valabilă doar 4 zile, în perioada 19 – 22 ianuarie 2024, biletele de avion pentru călătorii în prima lună a verii (iunie) au preţuri special reduse”, se arată într-un comunicat al companiei, notează Agerpres.

Potrivit sursei citate, biletele de avion se achiziţionează la preţuri speciale doar în perioada 19 – 22 ianuarie 2024, prin oferta TAROM, pentru călătorii în intervalul 1 – 30 iunie 2024 (data ultimului retur).

„Tarifele biletelor de avion către destinaţiile care oferă opţiuni infinite de distracţie şi relaxare pentru pasionaţii de călătorii în sezonul cald sunt dintre cele mai atractive şi încep de la 120 de euro dus-întors (cu toate taxele incluse), bagaj de mană de 8 kg şi check-in gratuit pentru următoarele destinaţii: Bucureşti – Belgrad (Serbia) – de la 120 de euro, Bucureşti – Nisa (Franţa) – de la 135 de euro; Bucureşti – Tel Aviv (Israel) – de la 170 de euro”, se spune în comunicat.

Biletele sunt disponibile pentru vânzare pe site-ul www.tarom.ro, în agenţiile TAROM sau la agenţii acreditaţi.

Oferta este valabilă pentru cele trei destinaţii operate de compania TAROM în luna iunie, este supusă unor termene şi condiţii speciale, iar locurile la acest tarif sunt limitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.