TAROM oferă cu ocazia zilei de Mica Unire bilete la preț redus pe cursele interne

1
56
Tarom

TAROM sărbătoreşte Mica Unire cu bilete la preţuri reduse, ce pornesc de la 112 euro dus-întors, pentru toate destinaţiile interne.

„Super-veste pentru iubitorii de călătorii: TAROM sărbătoreşte Mica Unire cu bilete la preţuri reduse spre toate destinaţiile interne. Cu ocazia zilei de 24 ianuarie, TAROM celebrează Unirea Principatelor Române şi construieşte punţi de legătură între Capitală şi restul destinaţiilor interne, cu bilete la preţuri reduse, sărbătorind împreună România de poveste – 7 oraşe, o singură zi. Pasionaţii de călătorii sunt invitaţi să se (re)conecteze la frumuseţea locală şi să (re)descopere oraşe precum Baia Mare, Cluj-Napoca, Iaşi, Oradea, Satu Mare, Suceava şi Timişoara în atmosfera caracteristică lunii februarie”, se arată într-un comunicat al companiei, transmis luni Agerpres.

Astfel, biletele de avion achiziţionate în data de 24 ianuarie 2024, pentru călătorii interne în intervalul 17 – 24 februarie 2024 (data ultimului retur) au preţuri special reduse.

Tarifele biletelor de avion spre destinaţiile menţionate pornesc de la 68 de euro dus, cu plecare din Bucureşti, de la 54 de euro întors, cu aterizare în Bucureşti, şi de la 112 euro dus-întors (cu toate taxele incluse). Tarifele includ bagajul de cală de 23 kilograme, bagajul de mână de 8 kilograme şi check-in gratuit.

Biletele sunt disponibile pentru vânzare pe site-ul www.tarom.ro, în agenţiile TAROM sau la agenţii acreditaţi.

„Oferta este valabilă pentru toate destinaţiile enumerate mai sus şi operate de compania TAROM în perioada 17 – 24 februarie 2024 (data ultimului retur) este supusă unor termene şi condiţii, iar locurile la acest tarif sunt limitate”, subliniază operatorul aerian de stat.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.