TAROM organizează, pe 1 Iunie, „Ziua Porților Deschise”. Tot atunci, părinții pot achiziționa pentru cei mici bilete de avion gratuite

TAROM organizează, pe 1 Iunie, „Ziua Porților Deschise”. În aceeași zi, părinții pot achiziționa pentru cei mici biletele de avion, gratuit.

La Hangar

Ziua Porților Deschise” se va desfăşura în incinta Hangarului TAROM și a platformei din fața acestuia și se adresează tuturor celor care doresc să participe, copii și adulți.

  • Intrarea va fi liberă, iar copiii și părinții însoțitori sunt așteptați în intervalul orar 10.00 – 16.00.

Cei mici vor putea vizita o aeronavă și vor putea face fotografii în interiorul acesteia, inclusiv în cabina de pilotaj.

Tot aici se vor întâlni cu piloți, însoțitori de zbor şi ingineri de aviaţie, alături de care se vor putea fotografia şi care vor fi gata să le răspundă curiozităților legate de lumea aviației.

Bilete gratuite la Tarom

De Ziua Internațională a Copilului, copiii cu vârsta de până la 11 ani vor avea parte și de gratuitate la biletele de avion achiziționate pentru ei pe data de 1 Iunie 2024 pentru orice perioadă de călătorie.

Gratuitatea se aplică doar pentru copiii care călătoresc însoțiți de un adult. (Gratuitatea se aplică la tariful biletului de avion. Taxele aferente emiterii documentului de transport vor fi achitate de către pasager.)

În plus, de 1 Iunie, Compania TAROM va pregăti un ghişeu special, menit să-i ajute pe cei
mici să interacționeze cu agentul în vederea efectuării check-in-ului.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati