Tătaru, despre prelungirea stării de alertă: Sper ca parlamentarii să gândească strict în contextul pandemiei, nu politic

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat, marți seară, după ce președintele Klaus Iohannis a anunțat prelungirea stării de alertă, că speră ca sper ca parlamentarii „să fie raţionali şi să gândească strict în contextul pandemiei şi nu politic”.

„Eu sper ca parlamentarii noştri să fie raţionali şi să gândească strict în contextul pandemiei şi nu politic. Ca minister al Sănătăţii, ca şi Guvern, ca şi Preşedinţie, noi trebuie să gestionăm o situaţie, că este o stare de risc epidemic major, că este o stare de alertă, noi trebuie să gestionăm această perioadă”, a declarat ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, la TVR.

Ministrul Sănătăţii a afirmat că va exista o fluctuaţie a numărului de infectări după weekendul trecut, însă speră să nu fie una mare.

„Sunt cazuri care nu forţează capacitatea spitalelor, nu forţează capacitatea terapiei intensive şi nu ne punem problema existenţei sau nu a ventilatoarelor care să asigure un suport ventilator”, a adăugat Nelu Tătaru.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati