Tavanul unui bloc din București s-a prăbușit. Imobilul fusese reabilitat în 2017 – FOTO

0
825

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, a anunțat, sâmbătă, că a căzut termoizolaţia de la tavanul parterului unui bloc reabilitat în 2017 şi că, din fericire, nimeni nu a fost rănit.

  • Edilul spune că va verifica toate blocurile executate de aceeaşi echipă, în privinţa calităţii execuţiei, iar dacă e cazul, vor fi executate lucrări de punere în siguranţă, tot pe cheltuiala constructorului.
”Azi a căzut termoizolaţia de la tavanul parterului unui bloc reabilitat în 2017. Din fericire nimeni nu a fost rănit. Recepţia acestui bloc a fost făcută în 2018, deci ne aflăm în perioada de garanţie, iar constructorul va suporta integral cheltuiala cu reparaţia şi refacerea termoizolaţiei”, spune primarul.
Radu Mihaiu anunţă că, ”suplimentar, vor verifica toate blocurile executate de aceeaşi echipă, în privinţa calităţii execuţiei. Dacă e cazul, vor fi executate lucrări de punere în siguranţă, tot pe cheltuiala constructorului”.
”Din păcate, în trecut, prea multe blocuri au fost executate şi recepţionate ”pe ochi frumoşi” în sectorul 2. De la preluarea mandatului, conducerea responsabilă cu reabilitarea blocurilor a fost schimbată integral, şi am insistat pe verificarea calităţii lucrărilor. Astăzi nu a fost nimeni rănit, dar ar fi putut să fie.
Vom verifica în ce fel a fost făcută recepţia în acest caz, şi cine este responsabil (înafară de constructor) de validarea calităţii lucrărilor. Fie că e vorba de corupţie, fie că e vorba de incompetenţă, vom afla. Pentru că nu doar corupţia poate ucide, ci şi incompetenţa”, mai spune primarul Sectorului 2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.