Taverna Racilor din Snagaov, care a ars sâmbătă, nu avea autorizație de securitate la incendiu

1
484

Taverna Racilor de pe malul Lacului Snagov a ars sâmbătă dimineața din temelii, iar reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență București și Ilfov transmit acum că localul nu dispunea de autorizație de securitate la incendiu, transmite G4Media.

„Acest obiectiv a fost controlat de inspectorii ISUBIF în luna mai 2023. Au fost constatate deficiente pe linia securității la incendiu, care au fost sancționate contravențional cu amenda de 60.0000 lei, din care 50.000 lei a reprezentat sancțiunea pentru lipsa autorizatiei de securitate la incendiu”, se precizează în informarea oficială.

Localul de pe malul lacului Snagov a fost renovat și deschis consumatorilor anul acesta, la finele lunii martie, înainte de Florii (informații promovate pe rețele de socializare).

Omul de afaceri Paul Nicolau, cunoscut sub numele Pescobar – care deține rețeaua „Taverna Racilor” – a spus pe rețeaua TikTok că sunt înregistrate doar pagube materiale, în urma incendiului din Snagov și că locația va fi refăcută. „A luat foc toată locația, nu e niciun fel de victima, nici nu avea de unde că a luat foc noaptea. Avem doar pagube materiale. A ars din temelii, toată locația. Asta este, a luat foc, se face la loc, bine că era iarnă…viața merge înainte”, a spus Pescobar fără să pară foarte afectat de situație (foto jos).

Apar și comentarii în care se fac speculații că localul ar fi fost incendiat intenționat, pentru recuperarea asigurării.

Tot anul acesta, Pescobar s-a confruntat cu probleme din partea ANPC, restaurantul său din Herăstrău fiind închis  după ce s-au găsit mai multe nereguli. Totuși, omul de afaceri a continuat să înființeze noi localuri și la Timișoara dar și la Cluj Napoca.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.