Taxă modică pentru două parcări din Sectorul 4. Avertisment pentru cei care și-au abandonat mașinile aici

 

Şoferii care vor să își lase autoturismele în parcările situate pe două străzi din Sectorul 4, care până acum erau gratuite, vor trebui să plătească, a anunțat primarul Daniel Băluță pe pagina sa de Facebook.

Este vorba despre parcările situate pe străzile Secerei și Izvorul Rece.

Potrivit acestuia, tariful va fi unul simbolic, de 1 leu pentru două ore, dar va ajuta la întreținerea acestor investiții și la lărgirea, în viitor, a rețelei de parcări din Sectorul 4.

”Câteva parcări publice din sectorul nostru intră în sistem de tarifare. O bună perioadă de timp acestea au funcționat fără taxă pentru a încuraja parcarea mașinilor în locuri special amenajate în acest sens.

Parcările de pe străzile Secerei și Izvorul Rece vor avea un tarif de 1 leu pentru două ore. Un preț aproape simbolic, dar care ne va ajuta să întreținem aceste investiții și, în timp, să lărgim rețeaua de parcări publice în Sectorul 4”, precizează primarul.

Totodată, Daniel Băluță îi avertizează pe cei care și-au abandonat autoturismele în aceste parcări publice să le ridice în cel mult 48 de ore.

”Important de știut! Șoferii care și-au parcat/abandonat autovehiculele în aceste parcări publice au obligația să le ridice în maxim 48 de ore”, subliniază edilul Sectorului 4.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati