Team Hope aleargă la The Color Run București pentru a construi o casă pentru 7 copii din Neamț

0
172

Team Hope aleargă la The Color Run Kaleidoscope Tour București pentru a construi o casă pentru 7 copii din Neamț, care sunt în pericol de a fi luați de lângă mama și tatal lor, din cauza condițiilor grele de locuit.

  • Alergatorii care se alatură echipei ajută astfel Fundația Hope and Homes for Children să poata construi căsuța de care cei mici au mare nevoie, pentru a putea rămâne astfel departe de orfelinat și aproape de familie.

”Participă la cea mai colorată cursă și ajută 7 copii să rămână departe de orfelinat! Nu trebuie să fii alergător sau sportiv, tot ce trebuie să faci este să-ți iei familia și prietenii și să fii pregătit pentru o zi plină de zâmbete, culori și multă veselie! Poți să alergi sau să mergi, tu alegi cum vrei să parcurgi cei 5 km!”, anunță Fundatia Hope and Homes for Children, într-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, familia locuiește în 2 camere improvizate, făcute doar din bârne și lut presat, și acelea afectate recent de un incediu.

Tatăl muncește cu ziua, iar mama și frații mai mari au grijă de copiii mai mici și de animalele din curte, singura lor sursă de hrană. Nu au acces la electricitate și nici la apă curentă, fiind la 7 km depărtare de sat. Dar au parte de iubirea părinților și de acces la educație. Mama se asigură că cei mici nu lipsesc de la grădiniță sau școală și că sunt curați și pregătiți pentru fiecare zi.

Pentru a nu fi luați de acasă și plasați într-un orfelinat, copiii au nevoie de o casă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.