Teatru la Cinema ajunge la Veranda Mall

În stagiunea 2021-2022, pentru prima dată în Bucureşti, piese de teatru pentru copii, jucate de către actori profesionişti, pot fi vizionate pe marile ecrane. În lunile octombrie-noiembrie, Teatru la Cinema propune iubitorilor de teatru ce vizitează Veranda Mall următorul calendar de spectacole de teatru pentru copii:

– 07 noiembrie, ora 11:30 * Isprăvile Motanului încălţat

– 21 noiembrie, ora 11:30 * Micuţa Dorothy

Biletele pot fi achiziţionate online de pe www.teatrulacinema.ro sau la casa de bilete a Cinemax Veranda. Costul unui bilet pentru copii este de 14 lei, iar pentru adulţi de 22 de lei.

În cadrul campaniei „Hai la teatru în oraşul tău!”, compania Teatru la Cinema pune la dispoziţia cinematografelor piese de teatru produse de către cele mai importante instituţii teatrale româneşti astfel încât ele să devină accesibile publicului amator de teatru de calitate. În viitorul apropiat, în portofoliul Teatru la Cinema urmează să intre şi piese de teatru pentru adulţi în care vor juca actori îndrăgiţi precum Maia Morgenstern sau Marian Râlea.

Teatru la Cinema oferă o alternativă şi iubitorilor de teatru care în actualul context pandemic nu pot fi prezenţi în sala de cinema sau celor care nu au un cinematograf în oraşul lor.

„În ziua şi la ora proiectării în cinematografe, spectacolul va fi disponibil şi online, pentru a fi vizionat de către cei care nu pot să ajungă în sala de cinema sau care nu au un cinematograf în localitate. Şi, de asemenea, pentru toţi românii aflaţi în străinătate. Singura condiţie pentru a vedea un spectacol de teatru din confortul propriei locuinţe va fi existenţa unei conexiuni la internet”, precizează Mihai Penişoară, directorul general al companiei Teatru la Cinema.

Această „democratizare” a accesului la piese de teatru de calitate este posibilă deoarece toate spectacolele Teatru la Cinema sunt disponibile şi online, pe platforma de streaming www.scenatv.ro în ziua şi la ora la care rulează pe marile ecrane, pentru românii din zona urbană sau din cea rurală, din ţară sau din străinătate. Biletele pot fi achiziţionate atât de pe www.teatrulacinema.ro cât şi de pe www.scenatv.ro.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati