Teatrul Coquette lansează campania „Bilet în așteptare”. Ajută o familie nevoiașă să se bucure de magia teatrului!

Teatrul Coquette a lansat campania socială „Bilet în așteptare”, prin care publicul este invitat să doneze un bilet de 40 de lei pentru un spectacol destinat copiilor sau familiilor.

  • Scopul inițiativei este de a oferi persoanelor din medii defavorizate șansa de a experimenta bucuria unui spectacol de teatru alături de cei dragi.

Donațiile vor permite accesul gratuit la spectacole, promovând astfel solidaritatea și incluziunea socială.

Ajută o familie nevoiașă să se bucure împreună de magia teatrului!

”Noi, aici la Teatrul Coquette, consideram ca teatrul este o arta care ofera spectatorilor un sentiment de comunitate- cand se amuza sau se emotioneaza impreuna. Pentru multe familii, astfel de experiențe sunt inaccesibile sau imposiblie.

Cu o simplă donație, poți oferi copiilor și părinților lor șansa de a petrece momente de neuitat împreună, trăind bucuria unui spectacol de teatru.

  • Fiecare bilet donat reprezintă o oportunitate pentru acești copii și părinții/rudele lor de a se conecta, de a râde și de a descoperi împreună lumea fascinantă a poveștilor. Într-o societate unde timpul petrecut în familie este prețios, teatrul devine un loc unde legăturile devin mai puternice, iar amintirile create sunt de neprețuit.

Fii alături de noi în această misiune! Donează un bilet și oferă o zi plină de râsete, emoții și magie pentru o întreagă familie. Ajută-i să descopere împreună lumea teatrului și să plece acasă cu inima plină de bucurie.”, transmite Teatrul Coquette pe pagina Galantom.ro.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati