Teatrul de Artă Bucureşti la cea de-a 10-a stagiune

Pe 8 septembrie 2022, Teatrul de Artă Bucureşti îşi deschide stagiunea cu numărul 10. Intră, aşadar, în al zecelea an de activitate de la inaugurarea sălii sale de spectacole din strada Sfântul Ştefan nr. 21, după alţi doi ani în care îşi susţinuse primele producţii prin parcuri şi cafenele, în spaţii neconvenţionale din Bucureşti şi din marile oraşe ale ţării.

„E un frumos moment de retrospectivă: treizeci de spectacole create, zece spectacole jucate pentru publicul român de peste hotare (am jucat la Bruxelles, New York, Koln, Londra etc.), participări la peste patruzeci festivaluri din Bucureşti, din ţară şi din străinătate, douăzeci şi cinci de premii câştigate. Dar, mai presus de toate, zeci de mii de suflete bucurate şi tot atâtea zâmbete şi lacrimi înflorite. A fost şi greu, şi uşor. A fost cu provocări, cu greutăţi, cu deznădejde uneori, dar cel mai mult a fost şi este cu bucurie”, – George Constantinescu, actor, fondatorul şi managerul Teatrului de Artă Bucureşti.

Astfel, la intrarea în cea de-a zecea stagiune, Teatrul de Artă Bucureşti a pregătit o surpriză publicului: programul lunii septembrie este gata, iar în perioada 1 – 31 august, biletele au o reducere de 20%.

Programul integral pe www.teatruldearta.ro, iar biletele se găsesc pe mySTAGE şi Eventbook

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati