Teatrul de Comedie aduce producţiile de comedie direct în casele spectatorilor

Teatrul de Comedie îşi propune să aducă producţiile de comedie direct în casele spectatorilor, prin organizarea unor transmisii live din sala de spectacol.

„Astfel, oriunde s-ar afla publicul nostru, va putea fi în acelaşi timp şi la teatru. Proiectul vine în întâmpinarea spectatorului, pentru a-i facilita accesul la reprezentaţiile Teatrului, indiferent de prezenţa fizică sau de grija achiziţionării biletului, mai ales în contextul noilor reglementări prin care accesul publicului în sala de spectacol se realizează în limita a 50% din capacitatea maximă a spaţiului.

Prima transmisie live va include spectacolul DISEARĂ LA 7 de Aurelian Bărbieru, regia Chris Simion-Mercurian şi avea loc duminică 24 octombrie, ora 19.15. Din distribuţia spectacolului fac parte actorii Alexandru Conovaru şi Ilona Brezoianu.

Proiectul este derulat împreună cu platforma Picior de Play şi include un număr de cinci spectacole din repertoriul actual. Biletele pot fi achiziţionate direct de pe site-ul partenerilor, iar toate transmisiile vor fi disponibile pe platforma PiciordePlay timp de şapte zile după eveniment, în cazul în care nu au putut fi urmărite live sau în cazul în care spectatorii online doresc să revadă anumite momente din reprezentaţie”, anunță Teatrul de Comedia, într-un comunicat.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati