Teatrul de Comedie îşi invită spectatorii la reprezentaţii în aer liber

După o lungă perioadă în care interacţiunea cu publicul s-a realizat doar în mediul virtual, Teatrul de Comedie îşi invită spectatorii la o serie de reprezentaţii în aer liber.

Reîntâlnirea reprezintă pentru Teatru un moment de sărbătoare, de aceea au fost programate şi spectacole cu acces gratuit.

În datele de 21 şi 22 august, de la ora 20.30, Muzeul Naţional al Literaturii Române va găzdui în curtea interioară (Strada Nicolae Creţulescu 8), două reprezentaţii RENCONTRES, un spectacol cu Violeta şi Dragoş Huluba.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile şi în baza unei rezervări în prealabil, la adresa de email organizare@comedie.ro.

În datele de 29, 30 august şi 3 septembrie, de la ora 21.00, în cadrul celei de-a de-a patra stagiuni „Teatru în TVR” sunt programate reprezentaţii ale spectacolului DISEARĂ LA 7 de Aurelian Bărbieru, regia Chris Simion-Mercurian, cu Alexandru Conovaru şi Ilona Brezoianu.

Acestea se vor desfăşura în Grădina TVR (strada Colonel Blaremberg). Preţul unui bilet este de 33 de lei şi achiziţia se poate realiza online, de pe site-ul Teatrului de Comedie, începând de sâmbătă 8 august.

Biletele vor fi disponibile şi la faţa locului.

Măsuri în contextul pandemiei de COVID-19

– Se interzice accesul persoanelor diagnosticate cu COVID-19 sau care au fost în contact cu astfel de persoane. – Se vor respecta distanţele impuse de organizatori atât pe spaţiul de acces, cât şi pe locurile repartizate.

– Este obligatorie purtarea măştii de protecţie pe întreaga perioadă de prezenţă în incinta TVR.

– Nu este permisă apropierea de scenă şi oferirea de flori actorilor la sfârşitul spectacolelor. Reguli pentru acces: La intrare, fiecare spectator va trebui:
* să completeze o declaraţie pe proprie răspundere
* să accepte termoscanarea
* să accepte purtarea măştii de protecţie în incintă şi pe întreaga durată a reprezentaţiei.

Detalii complete aici: http://www.tvr.ro/regulile-obligatorii-pentru-participan-ii-la-stagiunea-teatru-in-tvr-editia-a-patra_28398.html#view

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati