Teatrul Metropolis deschide noua stagiune cu o premieră naţională şi o nouă identitate vizuală

Teatrul Metropolis deschide noua stagiune 2023-2024 cu un spectacol în premieră naţională, „Balena”, în regia lui Andrei Huţuleac, precum şi cu lansarea unei noi versiuni a site-ului www.teatrulmetropolis.ro, informează un comunicat de presă.

„Vom promova profesionalismul, relaţia teatru-societate, actualitatea şi prospeţimea discursului artistic, etica în profesie, bucuria creaţiei şi utilitatea ei”, se arată în comunicat.

Spectacolul din deschiderea noii stagiuni, „Balena”, în regia lui Andrei Huţuleac, va putea fi urmărit în premieră pe 15 şi 16 septembrie, de la ora 19,00, la Sala Mare.

„Balena”, piesă semnată de Samuel D. Hunter, este câştigătoare a premiului Pulitzer, iar adaptarea sa cinematografică a fost premiată la Oscar în 2023.

Următoarele reprezentaţii sunt programate pentru 24 septembrie, 6, 20 şi 26 octombrie.

Biletele pentru spectacolele din lunile septembrie şi octombrie de la Teatrul Metropolis au fost scoase la vânzare şi pot fi achiziţionate de pe site sau de la casa de bilete a teatrului.

Programul cu spectacolele lunilor septembrie şi octombrie poate fi accesat online pe https://teatrulmetropolis.ro/program/.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati