Teatrul Naţional „I.L.Caragiale” anunţă suspendarea, pentru următoarele două săptămâni, a tuturor evenimentelor

0
69
TNB
sursa foto: www.wikipedia.org

Teatrul Naţional „I.L.Caragiale” anunţă suspendarea, pentru următoarele 14 zile, a tuturor spectacolelor şi evenimentelor programate în sălile proprii, începând cu data de 8 martie , ora 00:00, în conformitate cu Hotărârea nr. 8 din 07.03.2021 a Comitetului Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă (CMBSU).

„Art. 1 Se constată că la nivelul Municipiului Bucureşti rata de incidenţă cumulată calculată la 14 zile, în data de 05.03.2021 a fost de 3,05/1000 locuitori fapt pentru care, începând cu data de 08.03.2021 ora 00:00 se dispun următoarele măsuri pentru o perioadă de 14 zile, urmând a fi reevaluate la finalul acesteia:

Punctul 8. Este interzisă organizarea şi desfăşurarea activităţii cu publicul în cadrul cinematografelor, instituţiilor de spectacole şi/sau concerte, inclusiv celor de tipul drive-in (…)”.

Spectacolele TNB din săptămâna 8-14 martie 2021 suspendate din cauza dispoziţiilor CMBSU vor fi REPROGRAMATE în prima săptămână de după ridicarea restricţiilor, spectatorii beneficiind de toate drepturile conferite de biletul de acces la data reprogramării spectacolului respectiv.

Pentru spectatorii care nu pot utiliza biletul la data reprogramării spectacolului, RETURUL contravalorii biletelor achiziţionate se va face la Casa de bilete a TNB începând cu data de luni, 15 martie 2021. Orar de funcţionare: de luni până vineri între orele 11.00-18.00.

Spectatorii care au achiziţionat BILETE ONLINE vor primi o notificare cu instrucţiuni de la MyStage, pe adresa de e-mail de pe care au cumpărat biletele.

În cazul spectacolelor/evenimentelor GĂZDUITE de TNB în intervalul sus-menţionat, informaţiile cu privire la reprogramarea acestora vor fi furnizate de către respectivii organizatori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.