Teatrul Odeon: Interviuri realizate de actriţa Rodica Mandache, online în fiecare marți

În fiecare zi de marţi, începând cu ora 11:00, pe pagina de Facebook şi pe canalul de YouTube ale Teatrului Odeon, pot fi urmărite o serie de interviuri realizate de actriţa Rodica Mandache, în dialog cu actorii Teatrului Odeon.

„E cea mai dificilă perioadă din istoria teatrală a lumilor. Teatrul trece printr-o criză, care îi ameninţă însăşi esenţa, adică întâlnirea cu spectatorul. Încercăm, cu aceste emisiuni, să păstrăm legătura care ne-a fost distrusă, dar care nu a fost distrusă de 2.000 de ani, deci nu o să fie nici acum.

Platon spune, „decăderea artiştilor este culmea falimentului spiritual”. Aristotel spune că „punctul optic al cetăţii sunt artiştii”, „teatrul înseamnă menţinerea echilibrului planetar”. Teatrul ne apără, teatrul ne adăposteşte, pe noi toţi, actori şi spectatori. Teatrul ne iubeşte, atât cât îl iubim noi.” (Rodica Mandache)

Actorii Teatrului Odeon vor fi mai aproape de publicul spectator, iar noi vă invităm să le ascultaţi poveştile, dar mai ales să vă bucuraţi de întâlnire şi dialoguri, căci fără ei teatrul şi, în special, Teatrul Odeon, nu ar fi ceea ce este.

DIALOGURI TEATRALE @ODEON:

Prima întâlnire a Rodicăi Mandache, din 23 iunie, ora 11:00, a fost cu actriţa Ioana Marcoiu, iar înregistrarea poate fi urmărită online pe pagina de Facebook aici https://www.facebook.com/teatrul.odeon/videos/1245460195799343/ sau pe canalul de YouTube.

Al doilea episod, difuzat săptămâna trecută, 30 iunie, ora 11:00, a avut-o invitată pe actriţa Nicoleta Lefter şi poate fi urmărit online pe pagina de Facebook aici https://www.facebook.com/teatrul.odeon/videos/267749604557238/ sau pe canalul de YouTube.

Cel de-al treilea dialog teatral, difuzat astăzi, 7 iulie, ora 11:00, l-a avut invitat pe actorul Silvian Vâlcu, iar înregistrarea poate fi urmărită online pe pagina de Facebook aici https://www.facebook.com/teatrul.odeon/videos/264407874852352/ sau pe canalul de YouTube.

Săptămâna viitoare, marţi, 14 iulie, ora 11:00, actriţa Rodica Mandache o va avea invitată pe Meda Victor. Interviul va fi transmis prin live streaming pe pagina de Facebook şi pe canalul de YouTube.

Teatrul Odeon este alături de voi în aceste zile delicate, în care vă îndemnăm să aveţi grijă unii de ceilalţi.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati