Teatrul Tineretului Metropolis are, în premieră, o trupă de juniori

0
382

Teatrul Tineretului Metropolis are, în premieră, o trupă de juniori, anunță primarul Nicușor Dan, care spune că etapa finală a castingului a reunit 66 de tineri cu vârste cuprinse între 15 și 18 ani, din care doar 13 vor juca pe scena Teatrului Tineretului Metropolis în fiecare stagiune în cadrul unor spectacole realizate sub îndrumarea profesioniștilor.   

„Până la debutul stagiunii 2023-2024, finaliștii vor participa la diferite ateliere de creație, aflându-se atât sub îndrumarea directorului interimar al teatrului Metropolis, Radu Alexandru Nica, cât și sub cea a altor artiști invitați ai Teatrului.

Mă bucur că există asemenea inițiative care încurajează tinerii, creația și arta și felicitări tuturor adolescenților care s-au înscris la casting. 

Proiectul este realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului București, prin Direcția Cultură, Învățământ, Turism și al Consiliului General al Municipiului București, având susținerea Inspectoratului Școlar al Municipiului București”, a scris edilul, pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.