Teodorovici, despre activitatea primarului Clotilde Armand: „Gunoi și Circ” sau „Fraudă și Cenzură”!? Acestea sunt două posibile titluri pentru „filmul” administrării Sectorului 1 din capitala României

Primarul „ales”, doamna Clotilde Armand, a devenit un personaj exotic în peisajul politic românesc, motivată, evident, de o dorință puternică de a demonstra cum „singurul bebeluș alb” a reușit să se desprindă și să cucerească lumea, transmite Eugen Teodorovici pe pagina sa de socializare.

  • Teodorovici: Pretinde doamna Armand că „a ales România”!Păcat, căci România se pare că nu a ales-o pe ea!

”În orice caz, chiar și cei care au votat-o (se pare că mult mai puțini decât au vrut doamna Armand&Co să credem …) sunt foarte dezamăgiți să simtă pe pielea lor experimentul „pestilențial” al administrării Bucureștiului de către USR-PLUS.

Oare Clotilde Armand a reușit să vadă întregul interviu acordat jurnalistei Denise Rifai de către procurorul Iașinovschi, implicat în ancheta privind fraudarea alegerilor de la Sectorul 1?”, a scris Teodorovici pe facebook.

Teodorovici: Și dacă da, noi, toți ceilalți, de ce nu putem vedea acest interviu? De ce a fost cenzurată difuzarea acestuia? Cel puțin bucureștenii trebuie să știe!?

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati