Terasă construită ilegal în Parcul Herăstrău, demolată de primărie. Viceprimar: „Vom continua să readucem domeniul public la starea inițială” – FOTO

Primăria Capitalei demolează o terasă construită ilegal în Parcul Herăstrău. Horia Tomescu, viceprimarul din PMB, precizează că ”această complicitate cu mafia teraselor ilegale se încheie aici” și promite că administrația locală va continua să readucă domeniul public la starea inițială și ”să redăm oamenilor bucuria de a fi în natură”.

Viceprimarul Bucureștiului anunță că astăzi administrația locală a demolat prima construcție ilegală în zona Miorița din Parcul Regele Mihai.

Potrivit sursei citate, ”de ani de zile, spațiul verde din parcuri a fost invadat de construcții ilegale, fără autorizație, fără ca vreo administrație să ia măsuri împotriva lor, din cauza presiunii exercitate de ”băieții deștepți” cu influență în politică.”

”Această complicitate cu mafia teraselor ilegale se încheie aici”

Acesta spune că în zilele următoare vor fi demolate mai multe terase amplasate ilegal în parcuri, pentru care există dispoziții de demolare mai vechi, dar care nu au fost puse în practică.

  • Tomescu menționează că Bucureștiul este capitala europeană cu cea mai mică suprafață de spații verzi pe cap de locuitor, așa încăt ”această complicitate cu mafia teraselor ilegale se încheie aici”.
”Pentru mine, pe primul loc este dreptul bucureștenilor de a se bucura de spațiul verde și de aer curat. Vom continua să readucem domeniul public la starea inițială și să redăm oamenilor bucuria de a fi în natură și de a petrece timp liber de calitate alături de familie în parcurile orașului.”, susține sursa citată.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati