Teren din Drumul Taberei, curăţat de 6 tone de deşeuri şi adăposturi improvizate

Luni, pe bulevardul Timişoara din Sectorul 6 al Capitalei a avut loc o amplă acţiune de salubrizare şi igienizare a unui teren viran pe care fuseseră improvizate adăposturi.

Echipe ale Poliţiei Locale Sector 6, Administraţiei Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană şi societăţii Urban S.A. au intervenit pentru a dezafecta construcţiile improvizate de câţiva oameni fără adăpost şi pentru a evacua deşeurile depozitate.

La faţa locului au fost găsite şi identificate 6 persoane de sex masculin şi două de sex feminin, oameni ai străzii, cu vârste cuprinse între 38 şi 63 ani, care au fost îndrumate către centrele sociale de pe raza Sectorului 6 pentru a fi luate în evidenţă şi ajutate.

Lucrătorii A.D.P.D.U. au intervenit cu utilaje şi autovehicule tip platformă, cu ajutorul cărora aproximativ 6 tone de deşeuri au fost ridicate de pe domeniul public şi duse la groapa de gunoi.

Poliţia Locală Sector 6 informează că acţiunile de depistare a persoanelor care abandonează deşeuri pe domeniul public au caracter permanent, aplicându-se, ori de câte ori este cazul, sancţiuni contravenţionale cu scopul de a menţine curăţenia şi ordinea în sector. De asemenea, persoanele fără adăpost sunt identificate, pentru a fi sprijinite în cadrul centrelor Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6.

Cetăţenii care doresc să semnaleze situaţii în care este nevoie de intervenţia echipelor autorităţii locale o pot face la dispeceratul Poliţiei Locale Sector 6, telefon 021/9546, disponibil non-stop.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati