Teren insalubru din Sectorul 6, aflat la graniță cu Chiajna, curățat de primărie: ”Pe el erau improvizate adăposturi. Acolo trăiau, acolo își făceau nevoile locatarii”

Primăria Sectorului 6 a transmis, într-o postare pe pagina de Facebook, că un teren transformat într-o mare de mizerie, deranjant pentru locuitori din cauza mirosurilor, a fost curățat.

„Aflat pe strada Macului, la graniță cu Chiajna, pe el erau improvizate adăposturi. Adevărate cazemate din cartoane. Acolo trăiau, acolo își făceau nevoile locatarii.

Cei mai mulți sunt din Bolintin Vale, județul Giurgiu. Le știu situația atât Poliţia Locală Sector 6, cât și Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, dar de fiecare dată refuză integrarea și ajutorul specializat!

Nu vor să muncească! Preferă viața nomadă pe câmpurile de la granița cu Bucureștiul,   trăiesc din strângerea PET-uri și colectarea de fier vechi.

Foto: Facebook/Primăria Sectorului 6

În plus, dincolo de igiena precară și mizeria făcută, ardeau și deșeuri și poluau aerul și solul.

Săptămâna trecută, polițiștii locali de la Serviciul Intervenție i-au evacuat, iar cei de la Mediu s-au ocupat de Salubrizare.
Tot ei au făcut adresă către Apa Nova, societatea căreia îi aparține acest teren, încadrat ca zonă de protecție sanitară, să ia măsurile legale pentru ca situația să nu se mai repete.
În trecut, în urma somațiilor noastre, societatea și-a mai curățat acest teren.
Vom urmări în continuare locația.
Facem treabă în  Sectorul6!”, se menționează în postarea PS6.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati