Terenul de sport din curtea Şcolii Gimnaziale Iancului va fi reamenjat, anunță Primăria Sectorului 2

Terenul de sport din curtea Şcolii Gimnaziale Iancului va fi reamenjat conform standardelor europene, anunță Primăria Sectorului 2.

Astfel, potrivit sursei citate, elevii Şcolii Gimnaziale Iancului se vor putea bucura în curând de un nou teren de sport, adaptat cerinţelor actuale de siguranţă.

  • În prezent proiectul de reamenajare este în plină desfăşurare (şantier), urmând a fi finalizat în perioada următoare. Proiectul este finanţat prin Programul „Sportul pentru toţi”, iniţiat de Fundația Comunitară București şi Decathlon România.

Școala Gimnazială Iancului, de pe Bd. Pache Protopopescu nr. 50, beneficiază de o finanţare de 132.392 de lei.

Banii vor fi folosiţi pentru acoperirea suprafeţei de contact cu gazon artificial, precum şi pentru achiziţia a 2 panouri de baschet (cu stâlpi antilovire), 2 porţi de minifotbal sau handbal, plus plasă de protecţie.

Foto: Facebook / Primaria Sectorului 2 Bucuresti

Investiţia este esenţială pentru siguranţa elevilor, întrucât terenul era anterior acoperit cu bitum, iar pe alocuri avea denivelari, în special în jurul copacilor, ca urmare a creşterii rădăcinilor, susține PS2.

”Vă reamintim că în anul 2021, clădirea patrimoniu în care îşi desfășoară activitatea Şcoala Iancului a trecut printr-un amplu proces de reabilitare şi modernizare, şcoala fiind dotată cu echipamente digitale de ultimă generaţie, prin efortul Direcţiei Generale pentru Administrarea Patrimoniului Imobiliar (D.G.A.P.I.) Sector 2, instituţie aflată în subordinea Consiliului Local Sector 2.

Suntem recunoscători celor care se implică alături de noi în îmbunătățirea infrastructurii educaționale şi care contribuie nemijlocit la dezvoltarea Sectorului 2.”, conchide sursa citată.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati