Terenul SRI,11.400 mp din Parcul Grozăvești, revin la Sectorul 6

11.400 mp din Parcul Grozăvești se reîntorc la Primăria Sectorului 6 anunță reprezentanții primăriei. 

„Facem tot ce ține de noi ca să protejăm terenurile, spațiile verzi, pentru a le reda comunității.
Astăzi, demersul nostru ca terenul SRI să revină la Sectorul 6 a trecut și de votul consilierilor generali.
În ianuarie, va fi oficial al nostru, se va lipi cu bucata de 2 ha, aflată în administrarea Sectorului 6, se va comanda un studiu de fezabilitate..
„Și uite așa, munca mea de convingere dusă pe lângă Guvern și pe lângă SRI, pentru a face un parc în Grozăvești, a dat roade” spune Ciprian Ciucu.
„Administrația înseamnă și multă muncă de convingere. Telefoane, adrese, reveniri, insistențe, diplomație și a nu te lansa în conflicte politice sterile. (Deși, nu mi-e ușor, am o fire colerică și mă stăpânesc greu.) Dar de când sunt primar, mi-am descoperit și aceste valențe, sunt mai răbdător și mai cumpătat.
Și uite așa, munca mea de convingere dusă pe lângă Guvern și pe lângă SRI pentru a prelua terenul de 11.400 mp de la Guvern pentru a face un parc în Grozăvești a dat roade. Am făcut acest lucru deoarece între timp SRI decisese să facă spitalul în altă parte.
Bun! Bugetez acest parc pentru anul viitor și îl facem. Cum vi l-ați dori? Cu accent pe terenuri de sport, mai natural, mai altfel, cum? Că îl dau imediat în proiectare.
Si așa este normal și frumos, să mulțumesc Guvernului, SRI și consilierilor generali (indiferent de partid) care au votat ca acest teren să ajungă în administrarea Sectorului 6 pentru a face un parc„, a transmis edilul.
Parcul Grozăvești va avea peste 3 hectare.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati