Terenurile de sport din parcurile bucureștene vor intra în reparații

Horia Tomescu, viceprimar al Capitalei, a anunțat, miercuri, că mai multe terenuri de sport din parcurile bucureștene vor intra în reparații în zilele următoare.

„Ne ținem de promisiuni și vă anunțăm că am încheiat, prin Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement București, contractele de execuție pentru lucrări și reparații la structurile metalice perimetrale și înlocuirea suprafeței antiderapante ale celor 10 terenuri de sport din: Parcul Circul de Stat, Parcul Băneasa, Parcul Izvor, Parcul Carol I, Parcul Tineretului, Parcul Herăstrăul Nou”, a anunțat, miercuri, viceprimarul Horia Tomescu.

Ce lucrări se vor executa în aceste parcuri

„Sunt 13 ani de când nu s-a investit deloc în reabilitarea terenurilor de sport și suntem bucuroși să vă anunțăm că ordinul de începere a lucrărilor de reparații va fi dat astăzi, iar în curând parcurile noastre vor găzdui terenuri reabilitate și funcționale.

Concret, vom înlocui suprafețele de joc deteriorate, vom repara gardurile ce împrejmuiesc terenurile prin grunduire și vopsire, vom înlocui sistemele de prindere, vom igieniza panourile și vom înlocui plasele coșurilor de baschet”, explică Horia Tomescu.

Potrivit viceprimarului, de la încheierea contractelor, operatorii vor avea la dispoziție 45 de zile pentru execuția lucrărilor.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati