Termoenergetica a actualizat lista zonelor afectate de avarii luni. A intrat și sectorul 6

Termoenergetica a actualizat lista zonelor afectate de avarii luni. Cica 500 de imobile au rămas fără apă caldă şi/sau caldură.

În lista zonelor afectate de probleme în privinţa furnizării agentului termic a intrat și sectorul 6, în timp de sectorul 1 are cele mai multe imobile fără apă caldă și căldură.

Vezi aici LISTA COMPLETĂ a zonelor afectate.

Termoenergetica estimează remedierea problemelor din sectorul 1 până luni la ora 12:00, în sectorul 5 până la miezul nopții și în sectorul 6 până la ora 13:30 – 14:00.

S-a reluat furnizarea agentului termic pentru blocurile din Sectoarele 2 şi 3 afectate de avarii

Furnizarea agentului termic s-a reluat luni pentru blocurile din Sectoarele 2 şi 3 afectate de cele două avarii produse duminică la Magistrala I – CET Sud, a anunţat Primăria Capitalei, citând informaţii transmise de compania Termoenergetica.

„Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti anunţă luni că s-a reluat furnizarea agentului termic pentru apă caldă şi căldură pentru blocurile din Sectoarele 2 şi 3 afectate de cele două avarii produse duminică la Magistrala I – CET Sud. Lucrările pentru remedierea avariilor au fost finalizate în cursul serii de duminică, sistemul a fost încărcat în cursul nopţii, iar, în prezent, echipele de lucru ale companiei sunt în teren pentru verificarea punctelor termice şi execuţia ultimelor manevre de echilibrare a sistemului”, a transmis PMB.

Municipalitatea cere scuze pentru disconfort bucureştenilor afectaţi şi le mulţumeşte pentru înţelegere.

Directorul general adjunct al Termoenergetica, Adrian Gîtlan, declara, duminică, că un număr de 449 de blocuri din Sectorul 3 au rămas fără căldură şi apă caldă, iar în cazul altor câteva sute de imobile din Sectoarele 2 şi 3 căldura şi apa caldă sunt furnizate sub parametri, echipele de intervenţie acţionând pentru remedierea avariilor.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati