Termoenergetica anunţă lucrări de modernizare în Sectorul 6

Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) anunță că începând de luni (09 august), ora 10.00, se vor desfășura lucrări de înlocuire de conductă pe Magistrala 1 VEST, din Sectorul 6, iar furnizarea agentului termic va fi sistată până marti seara, potrivit bucurestifm.ro.

Lucrările vor fi efectuate în zona străzii Valea Ialomiței din sectorul 6. Furnizarea apei calde pentru un număr de aproximativ 50 blocuri va fi sistată până marți, 24 august, ora 24:00.

Lucrarea are un specific complex, fiind deosebit de importantă pentru îmbunătățirea furnizării agentului termic în cartierul Drumul Taberei, în viitorul sezon de încălzire. De asemenea, este important de subliniat că, prin poziția pe care o are această porțiune de magistrală, lucrările nu pot fi executate decât în perioada de revizie a CET Vest.

Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica București şi echipele de intervenţie funcţionează în regim permanent pentru soluţionarea oricăror probleme apărute în teren. Pentru informaţii suplimentare, bucureştenii au la dispoziţie numerele de telefon 031.9442 şi 0800.820.002.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati