Termoenergetica anunţă lucrări pe breteaua de legătură cu conducta Magistralei Griviţa, în zona Gării de Nord

Termoenergetica anunţă, marţi, că echipele companiei lucrează pentru finalizarea mai multor lucrări pe breteaua de legătură cu conducta Magistralei Griviţa, în zona Gării de Nord, din Sectorul 1.

”Se dezafectează şi se montează doi compensatori, fiind înlocuiţi aproximativ zece metri de conductă cu diametrul de 500 mm. Intervenţiile au fost impuse după ce, la controlul efectuat, au fost depistate mai multe defecţiuni ale reţelei. Această porţiune de reţea a fost pusă în funcţiune în anul 1983, conductele având o vechime de peste 40 de ani”, anunţă, marţi, Termoenergetica.

Sursa citată a precizat că, după finalizarea tuturor operaţiunilor, se va începe încarcarea cu agent termic pentru apă caldă şi va fi reluată furnizarea către cele trei puncte termice afectate de lucrări.

”Termenul estimat este 14 septembrie 2023. Este important de subliniat că termenele lucrărilor sunt estimate înainte de deschiderea şantierelor şi decopertarea galeriilor. Finalizarea lucrărilor depinde de complexitatea acestora, care este în directă legătură cu starea de degradare a conductelor”, a mai transmis compania.

Clienţii au la dispoziţie informaţii prin mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau alte detalii la 0800.820.002, precum şi prin aplicaţia Termoalert.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati