Termoenergetica anunţă lucrări pe Bulevardul Ion Mihalache, unde s-au produs două avarii succesive

Termoenergetica anunţă lucrări pe Bulevardul Ion Mihalache din Bucureşti, unde s-au produs două avarii succesive. Furnizarea apei calde este sistată, notează compania.

”Continuă lucrările de reparaţii pe Bulevardul Ion Mihalache, acolo unde din cauza stării de degradare a reţelei, care are aproape 50 de ani, au fost două avarii succesive. Astfel, iniţial, echipele companiei au înlocuit un cupon de ţeavă cu diametrul de 600mm în dreptul numărului 96”, anunţă, vineri, Termoenergetica.

Copmania a precizat că, după finalizarea reparaţiilor, la încărcarea conductei, din cauza presiunii şi a reţelei deteriorate, s-a produs o nouă avarie, pe aceeaşi conductă primară, în dreptul numărului 66.

”Acest lucru a făcut imposibilă reluarea furnizării agentului termic pentru apă caldă şi a impus continuarea reparaţiilor. După oprirea procesului de încărcare au fost reîncepute toate procedurile de golire şi aerisire a galeriei şi să fie înlocuit un nou cupon de ţeavă cu acelaşi diametru”, a mai transmis compania.

Potrivit acesteia, în această zonă, reţeaua de termoficare a fost dată în exploatare în anul 1976.

”Finalizarea lucrărilor depinde întotdeauna de situaţia de la faţa locului, care este în directă legătură cu starea precară a conductelor. Acesta este unul dintre principalele motive pentru care, de multe ori, lucrările abia finalizate se reiau sau se prelungesc. Pe cale de consecinţă, termenul anunţat iniţial este un termen estimat”, precizează Termoenergetica.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati