Termoenergetica începe luni încărcarea cu apă şi probele de presiune la instalaţiile interioare

0
158

Termoenergetica Bucureşti anunţă că luni va începe încărcarea cu apă a instalaţiilor de alimentare cu energie termică, concomitent cu efectuarea probelor de presiune la instalaţiile interioare.

Acţiunile sunt necesare în vederea pregătirii reţelei de termoficare pentru noul sezon de încălzire, anunţă compania, vineri, pe Facebook.

„Rugăm clienţii companiei să se asigure că lucrările la instalaţiile interioare din imobile vor fi finalizate în timp util, astfel încât să fie evitate incidentele (inundaţii în apartamente sau în subsolurile blocurilor) ce pot apărea odată cu încărcarea acestora. Vă reamintim că este obligaţia asociaţiilor de proprietari de a se asigura că instalaţiile interioare proprii (de alimentare cu energie termică) sunt în stare de funcţionare şi că sunt finalizate lucrările din interiorul imobilelor”, transmite sursa citată.

Data exactă privind începerea furnizării agentului termic va fi anunţată ulterior, după îndeplinirea condiţiilor legale, conform prevederilor H.G. 425/1994, modificată prin H.G. 337/ 2018.

Compania reaminteşte că, potrivit articolului 30, alineatul (4) din Legea 325/2006, debranşarea instalaţiilor interioare de încălzire şi/sau pentru apă caldă ale consumatorilor de energie termică dintr-un condominiu nu poate fi efectuată pe parcursul sezonului de încălzire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.