Termoenergetica lucrează în continuare pe șantierul magistralei III Vest, pe strada Dezrobirii

0
394

Echipele Termoenergetica lucrează, sâmbătă, în cea de-a doua etapă a șantierului deschis pentru înlocuirea magistralei III Vest, pe strada Dezrobirii, pe tronsonul cuprins între strada Roșia Montană și Bulevardul Iuliu Maniu, acolo unde sunt conducte cu diametrul Dn 800mm.

Au fost deja înlocuiți aproximativ 400 de metri din cei aproximativ 800 de metri de conductă cu diametrul de 800mm, după ce au fost finalizate operațiunile de dezafectare a unor porțiuni de țeavă cu diametrul de 1000mm și o vechime de aproape 45 de ani, cele de igienizare, precum și cele impuse de realizarea gurilor de acces.

• Nici în această etapă alimentarea consumatorilor cu agent termic pentru apă caldă nu este întreruptă. Termenul estimat pentru finalizare este luna decembrie 2023. Termenele de repunere în funcțiune a sistemului sunt estimate înainte de deschiderea șantierelor și decopertarea galeriilor. Finalizarea lucrărilor depinde de complexitatea acestora, care este în directă legătură cu starea de degradare a conductelor. 

• Lucrarea s-a desfășurat în două etape, în prima etapă fiind înlocuit un tronson de țeavă cu o lungime de aproape 500 de metri. Rețeaua termică primară din această zonă a fost dată în funcțiune în anul 1979.

• În această etapă, este necesară restricționarea parțială a circulației rutiere pe strada Dezrobirii, pe sensul de mers dinspre Bulevardul Iuliu Maniu spre strada Roșia Montană. Clienții au la dispoziție informații prin mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau alte detalii la 0800.820.002, precum și prin aplicația Termoalert. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.