Termoenergetica organizează clasă de învăţământ profesional în sistem dual pentru sudori şi instalatori

Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti S.A. anunţă că, în parteneriat cu Primăria Sector 3 şi Colegiul Tehnic „Anghel Saligny”, organizează pentru anul şcolar 2021 -2022 o clasă de învăţământ profesional în sistem dual, prin intermediul căreia elevii vor avea posibilitatea de a învăţa, la alegere, meseria de sudor sau de instalator instalaţii de încălzire centrală.

Absolvenţii claselor a VIII-a vor avea posibilitatea de a opta pentru învăţământul profesional în sistem dual şi, implicit, posibilitatea de a se forma şi a avea un loc de muncă sigur.

Clasa formată în parteneriat cu Primăria Sector 3 şi Colegiul Tehnic Anghel Saligny va avea 28 de locuri dedicate celor care vor să înveţe meseria de sudor sau de instalator instalaţii încălzire centrală.

Pe lângă şansa de a avea un loc de muncă imediat după finalizarea studiilor, CMTEB oferă elevilor o serie de beneficii pe toată durata studiilor, conform legii.

Toate beneficiile financiare sunt susţinute de către CMTEB, fiind complementare stimulentelor oferite de către Ministerul Educaţiei şi Cercetării.Înscrierea se face conform calendarului admiterii în învăţământul dual pentru calificări profesionale de nivel 3.

Informaţii suplimentare despre oferta educaţională se găsesc pe site-ul http://cmteb.ro-Cariere.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati