Termoenergetica schimbă conducte de termoficare lângă Podul Constanța din Sectorul 1

0
176

Echipele companiei Termoenergetica fac sâmbătă intervenții pentru înlocuirea rețelei de termoficare, ce subtraversează calea ferată, lângă Podul Constanța din Sectorul 1. Lucrările au fost începute în data de 28 august și constau în schimbarea unui troson de rețea de aproximativ 120 de metri de conductă cu diametrul de 400mm. 

Intervențiile au un grad de dificultate sporit, pentru că sunt desfăsurate la o adâncime de 9 metri și sunt îngreunate de cantitățile mari de deșeuri găsite în galeria de termoficare.

Rețeaua de termoficare din zonă a fost dată în exploatare în anul 1971, având peste 50 de ani de utilizare. Pe toată durata desfășurării acestor intervenții, clienții nu sunt afectați, deoarece beneficiază de furnizarea agentului termic pentru apă caldă pe o altă rută de alimentare.

Termenul estimat pentru finalizare este 01 noiembrie 2023. Vă reamintim că finalizarea lucrărilor depinde întotdeauna de situația de la fața locului, care este în directă legătură cu starea precară a conductelor. Acesta este unul dintre principalele motive pentru care, de multe ori, lucrările abia finalizate se reiau sau se prelungesc. Pe cale de consecință, termenul anunțat inițial este un termen estimat. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.