Termoenergetica va începe lucrările de înlocuire a unei porțiuni din Magistrala 2 Sud din Sectorul 3

0
106

Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) anunță că începând cu data de 31 octombrie, se vor desfășura lucrări de înlocuire a unei secțiuni de conductă din Magistrala 2 Sud, pe Șoseaua Mihai Bravu – porțiunea cuprinsă între Aleea Școlarilor și Bulevardul Camil Ressu, din Sectorul 3 al Capitalei.

Termenul estimat pentru finalizarea lucrării este de 45 de zile, iar furnizarea agentului termic pentru apă caldă și căldură nu va fi afectată în această zonă. Lucrarea este importantă pentru îmbunătățirea furnizării agentului termic în cartierele Vitan și Dristor în noul sezon de încălzire.

Circulația rutieră va fi restricționată pe Șoseaua Mihai Bravu, pe tronsonul sus-menționat, sensul de mers dintre Calea Vitan spre Bucur Obor, traficul urmând să se desfășoare pe calea de rulare a tramvaielor. Lucrarea are un specific complex și are în vedere execuția unor intervenții pentru schimbarea a circa 200 de metri de conductă (diametrul DN 500) cu o vechime de peste 30 de ani, precum și lucrări de susținere a galeriei în care se află montată aceasta.

Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica București şi echipele de intervenţie funcţionează în regim permanent pentru soluţionarea problemelor apărute în teren.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.