Tesla va deschide un centru la Bucureşti şi face angajări

Tesla a intrat în linie dreaptă cu deschiderea centrului din Bucureşti şi a scos la concurs mai multe posturi pe site-ul oficial al companiei.

Pentru început, Tesla vrea să angajeze cinci oameni, dintre care un manager de magazin, doi tehnicieni pentru service, un manager pentru service, şi un consultant de vânzări, scrie Mediafax. 

Zvonurile cu privire la deschidere circulă deja de mai bine de un an, iar americanii iau în calcul mai multe locaţii pentru a deschide un centru, iar cel mai probabil vor alege o locaţie în partea de nord a Capitalei. Tesla a fost brandul cu cea mai puternică creştere în 2020 în România, de 250% în primele 11 luni, la 56 de maşini noi înmatriculate. Până acum clienţii comandau online maşinile care sunt livrate în România.

Musk este celebru pentru modul în care reușește să mobilizeze totul și opinia generală este că Tesla Motors va izbuti să înceapă la vară producția. În plus, investiția este importantă pentru regiune fiindcă va crea și alte 8.000 de locuri de muncă la furnizori și Tesla ar vrea să producă și baterii.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati