Teste gratuite pentru certificatul verde la locul de muncă, doar 30 de zile

Angajații de la privat și de la stat vor beneficia de testare gratuită pentru COVID pentru intrarea la locul de muncă, însă doar pentru 30 de zile, a anunțat președintele Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților, Nelu Tătaru. De asemenea, s-a propus ca în cazul în care o persoană testată este pozitivă, îşi va plăti spitalizarea, a completat acesta.

Comisia de sănătate din Camera Deputaţilor s-a reunit, marţi, pentru a prezenta amendamentele depuse de toate partidele la acest proiect de lege.

„S-a acceptat un termen de 30 zile pentru testări gratuite”, a anunțat Nelu Tătaru.

Președintele Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților a subliniat că este vorba despre un număr de 10 teste pentru angajații nevaccinați atât de la stat, dar și de la privat. De asemenea, s-a propus ca în cazul în care o persoană testată este pozitivă, îşi va plăti spitalizarea.

Despre introducerea testului de anticorpi, fostul ministru al Sănătății a spus că au existat mai multe opinii pe acest subiect, însă nu există dovezi ştiinţifice în acest sens.Â

Întrebat dacă se impune un lockdown, Nelu Tătaru a declarat că ”România ar trebui să respecte nişte reguli de precauţie, să se vaccinezde şi să ne respectăm între noi”.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati