The Bucharest Hackathon va avea loc în perioada 13 – 14 aprilie la Teatrul Odeon

Mai mult de 200 de programatori experimentaţi vor participa, în weekendul 13-14 aprilie, la The Bucharest Hackathon, un eveniment aflat la a doua ediţie şi care îşi propune să creeze cea mai mare comunitate de programatori din România, pasionaţi de tehnologie nouă.

  • Câştigătorii hackathonului vor primi premii în valoare totală de peste 30.000 de dolari.

The Bucharest Hackathon va avea loc în perioada 13-14 aprilie, la Teatrul Odeon, Sala Studio din centrul Bucureştiului, iar participantii vor sta peste noapte la locaţie pentru a lucra la proiectele lor. Înscrierile în program se pot face până la 10 aprilie. 

La The Bucharest Hackathon programatorii pot lucra pe orice proiect software sau hardware care foloseşte tehnologiile blockchain, AI şi DevTools. Echipele vor fi formate din câte 2-4 membri.

În cadrul hackatonului vor fi oferite mai multe premii cu o valoare totală de peste 25.000 de dolari. Juriul este format din antreprenori din IT şi executivi de top cu roluri în departamentele tehnice din companiile: genezio, Bware Labs, MultiversX, Stripe, PiSquared, Google, XoXno, Amazon Web Services.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati