THE NUTCRACKER AND I – pianista Alexandra Dariescu oferă un minunat cadou de Crăciun publicului din România

0
358
Foto: Pixabay

Cu prilejul sărbătorilor de iarnă, pianista Alexandra Dariescu va prezenta pentru prima dată în România spectacolul multimedia THE NUTCRACKER AND I – o fuziune magică a muzicii, dansului și artei multimedia.

Evenimentul va avea loc marți, 19 decembrie 2023, ora 18:00, la Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian” și este coprodus de ARTEXIM, Fundația Art Production și Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian”.

Biletele sunt puse în vânzare pe platforma de ticketing www.ticketstore.ro

THE NUTCRACKER AND I este o producție vizionară a pianistei Alexandra Dariescu, care aduce pe aceeași scenă muzica clasică, dansul și tehnologia, oferind o experiență unică și captivantă publicului de toate vârstele.

O fuziune remarcabilă între binecunoscuta muzică a lui Ceaikovski și arta concertistică a Alexandrei Dariescu, producția THE NUTCRACKER AND I a avut premiera la Barbican Milton Court în decembrie 2017 și a obținut recunoașterea internațională în timpul turneelor susținute în Europa, Australia, China, Emiratele Arabe și SUA.

Cu peste 75 de reprezentații la nivel mondial, în spații precum Wiener Konzerthaus, Philharmonie Luxembourg și Sydney City Recital Hall, povestea multimedia a Spărgătorului de nuci a impresionat peste 70.000 de spectatori.

Recent, THE NUTCRACKER AND I a apărut și sub formă de audiobook, narat de Lindsey Russell – celebră prezentatoare a programului de televiziune Blue Peter de la BBC (cea mai longevivă emisiune TV pentru copii din lume) și câștigătoare a premiului BAFTA.

THE NUTCRACKER AND I este o adevărată sărbătoare vizuală și muzicală pentru care Nick Hillel semnează regia, Adam Smith – animația, Jenna Lee – coregrafia, cu participarea balerinei Imogen Ash.

Spectacolul THE NUTCRACKER AND I de Alexandra Dariescu a fost nominalizat la prestigioasele Premii Opus Klassik din Germania în anul 2019, alături de proiecte semnate de mari personalități ale muzicii clasice: Daniel Barenboim, Lang Lang, Anne-Sophie Mutter.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.