Theo Rose şi Smiley vor cânta la spectacolul de deschidere a Târgului de Crăciun din Craiova. Câți bani a alocat primăria pentru acest eveniment

0
453

Primăria municipiului Craiova a alocat suma de 363.692 lei pentru organizarea unui spectacol prilejuit de deschiderea Târgului de Crăciun din acest an, eveniment care va avea loc în date de 17 noiembrie, anunță Agerpres.

Potrivit anunţului de licitaţie, la spectacolul care va loc pe strada A.I.Cuza, în zona Universităţii din Craiova, vor participa artiştii Theo Rose şi Smiley, fiecare cu câte o prestaţie de o oră, iar condiţia impusă prin caietul de sarcini este ca evenimentul să fie prezentat de maestrul de ceremonii de notorietate locală Tom Crângureanu.

Reprezentanţii Primăriei Craiova susţin că evenimentul este „o oportunitate extraordinară pentru municipiu de a beneficia de o promovare regională, naţională şi internaţională” şi va contribui la creşterea numărului de vizitatori, la „un impact economic pozitiv şi creşterea ocupării forţei de muncă”.

În şedinţa ordinară din 28 septembrie 2023, Consiliul Local Craiova a aprobat achitarea taxei în cuantum de 29.690 euro, pentru participarea la campaniile de promovare turistică şi culturală ale platformei European Best Destinations.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.