Theodor Andrei și-a cerut scuze după ce a postat un mesaj nepoliticos despre unii concurenți de la Eurovision 2023

Theodor Andrei, reprezentantul României de la Eurovision 2023, a reușit să atragă din nou un val de reacții negative. Tânărul artist a postat pe Instagram un mesaj în care atacă direct unele țări din finala concursului, dar și pe reprezentanții acestora. 

Zilele trecute, puștiul de doar 18 ani a redistribuit pe Instagram un mesaj care atacă mai multe țări concurente la Eurovision, dar și pe Hannah Waddingham, prezentatoarea ediției din acest an, notează protv.ro.

„Interesant Eurovisionul de anul acesta. Politic/ Strategic și Loreen- era de așteptat. Interesantă reacția publicului și susținerea pentru Finlanda. Lacrimogenele pentru Ucraina. Se vedea pe fața actriței Hannah Waddingham că nu ma poate ea de Ucraina. Legat de România, Theodor Andrei a avut curaj. Mult curaj. Uitați-vă și la Polonia câta scandalul cu pițipoanca lor”, se arată în postarea lui Theodor Andrei.

  • Imediat după ce postarea a ajuns la internauți, pe profilul de Instagram al lui Theodor Andrei a izbucnit un adevărat scandal. Oamenii l-au criticat dur pentru mesajul repostat și au subliniat că reprezentantul României dă dovadă de multă ipocrizie prin acest text, fiindcă în trecut se declara fanul Ucrainei: „Lacrimogenele pentru Ucraina? M-am enervat grav, pa! Cum să dai share la asta după ce efectiv ai fost primit cu brațele deschise, ai mai avut și interviuri, întâlniri cu unii din Ucraina și ai mai și zis că efectiv piesa ta e scrisă și cu gândul la situația tragică de acolo. Doamne, dă-mi putere să mă abțin; Ipocrizie maximă! Cum rămâne cu «make love, not war» (n.r. mesajul transmis de Theodor Andrei la finalul show-ului din semifinală)?”, sunt câteva dintre reacțiile internauților.

Imediat cum a realizat că a greșit, Theodor Andrei a postat un nou mesaj, de această dată pentru a-și cere scuze față de oamenii pe care i-a deranjat prin postarea lui.

„Am redistribuit un story care conținea mesaje nepoliticoase la adresa altor țări și concurenți și îmi pare foarte, foarte rău. Nu citesc toate postările înainte de a le redistribui, sunt mii și eu încerc să le răspund tuturor, ca să nu dezamăgesc pe nimeni. Mulțumesc pentru tot, mi-a plăcut să petrec timp cu fiecare dintre concurenți. Răspândiți dragostea. Mulțumesc și vă cer scuze”, a spus Theodor Andrei.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati