Timpul de așteptare pentru mașinile care intră în țară pe la Giurgiu este de o oră

Timpul de aşteptare pentru autoturismele care intră în ţară pe la punctul de frontieră Giurgiu este de 60 de minute, iar pentru cele care ies din ţară este de 40 de minute, informează, miercuri, Inspectoratul Teritorial Giurgiu.

„În perioada 11-16 august 2023 au fost efectuate formalităţile de frontieră prin PTF Giurgiu, pe sensul de intrare în ţară, pentru aproximativ 110 mii de persoane, 28 de mii de autoturisme şi 4.500 camioane, iar pe sensul de ieşire din ţară, pentru aproximativ 150 de mii de persoane, 35 de mii de autoturisme şi 3.700 camioane.

La momentul actual, traficul prin PTF Giurgiu, la turisme, se desfăşoară pe patru artere de circulaţie, atât pe sensul de intrare în ţară, cât şi pe sensul de ieşire din ţară. Pentru autocamioane, circulaţia se desfăşoară pe patru artere de circulaţie pe sensul de intrare în ţară şi pe cinci artere de circulaţie pe sensul de ieşire din ţară”, arată sursa citată, potrivit G4Media.

Potrivit Poliţiei de frontieră, timpul de aşteptare pentru camioane este de 50 de minute pe sensul de intrare în România şi de 30 de minute pe sensul de ieşire din ţară.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati