Tinere de 27 și 24 de ani, răpite din Galați. Au fost găsite în București

0
477
Foto: Facebook / Poliția Română

Două tinere, în vârstă de 27 și 24 de ani, au fost răpite seara trecută din Galați. Acestea au fost găsite în urmă cu scurtă vreme, în Capitală, unde se află în custodia autorităților.

O femeie din municipiul Galați a alertat poliția, luni, folosind serviciul 112, pentru a anunța că patru bărbați au răpit-o pe fiica sa, alături de altă tânără, de la domiciliul său.

Apelul a fost făcut luni la ora 23, iar marți la prânz polițiștii le-au găsit pe tinere, scrie antena3.ro.

”La data de 18 iulie, în jurul orei 23.00, Inspectoratul de Poliție Județean Galați a fost sesizat, prin apelul unic de urgență 112, de către o femeie din municipiul Galați, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la domiciliul său, împreună cu fiica sa, de 27 de ani, și o altă tânără, de 24 de ani, în locuință ar fi intrat patru bărbați, care le-au luat pe cele două tinere, împotriva voinței lor și au plecat într-o direcție necunoscută.

În urma activităților investigative specifice efectuate de polițiști, cu sprijinul D.O.S. din cadrul Poliției Române și al Poliției Capitalei, în cursul acestei zile, doi dintre cei patru bărbați au fost depistați, pe raza municipiului București, împreună cu aceștia fiind găsite și cele două tinere.”, arată Poliția Capitalei.

În baza sesizării a fost întocmit dosar penal pentru lipsire de libertate în mod ilegal, mai spune sursa citată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.