Tineri specializați în furtul de capace de roți de la mașini, cercetați de Poliția Capitalei

Doi tineri de 20 de ani sunt cercetați de polițiștii din București, fiind bănuiți de 10 infracțiuni de furt comise pe raza sectorului 3. Ei sunt suspectați că ar fi sustras de la mai multe autoturisme capacele ornamentale ale roților.

”Din datele şi probele administrate în cauză de poliţiştii Secţiei 11 Poliţie, în colaborare cu poliţişti ai Secţiei 23, a rezultat presupunerea rezonabilă că, în perioada august-noiembrie a.c., doi bărbaţi, de 20 de ani, ar fi sustras de la mai multe autoturisme capacele ornamentale ale roților”, potrivit unui comunicat al Poliției Române.

Astfel, în sarcina celor doi bănuiţi s-a reţinut că în perioadele 31 august /05 septembrie a.c., 04/05 septembrie.a.c. şi 25/26 septembrie a.c., ar fi sustras, prin demontare, capacele ornamentale ale unor maşini parcate pe raza sectorului 3.

De asemenea, s-a mai stabilit că, în perioadele 13/14 octombrie a.c. şi 16/19 octombrie a.c., bănuiţii ar fi sustras capacele ornamentale de la alte două maşini parcate la adrese din acelaşi sector. În urma extinderii cercetărilor, în sarcina celor doi tineri s-a mai reţinut că în luna noiembrie a.c., respectiv în noaptea de 07/08, ar fi sustras capacele ornamentale de la alte cinci autoturisme parcate la diferite adrese din sectorul 3.

Cercetările sunt continuate de către Secţia 11 Poliţie, sub aspectul săvârșirii a 10 infracțiuni de furt și furt calificat, cu cei doi aflaţi sub măsura controlului judiciar, într-o altă cauză.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati