Ion Țiriac intenționează să construiască un patinoar în București

Fostul jucător de tenis Ion Ţiriac a anunţat, luni, că intenţionează să construiască un patinoar pe locul velodromului din Complexul Sportiv Dinamo, asemănător celui ridicat cu 3,6 milioane de euro la Otopeni la sfârşitul anului 2016.

„Eu am cerut ministrului de Interne o întrevedere, dar încă nu mi-a acordat-o… pentru că ei (n.r. – Ministerul de Interne) nu ştiu ce să facă cu acel velodrom de la Dinamo. Iar dacă mi-l dă, eu fac încă un patinoar acolo. Pentru că zona e foarte propice, metroul este la 2 metri… sunt jumătate de milion de locuitori în zona respectivă. Patinoarul însă l-aş face la fel ca pe cel de la Otopeni. Nu aş face patinoar pentru competiţie, poate să fie cu 1.000 de locuri, nu cu 500, dar tot pentru părinţi”, a explicat Ţiriac, scrie Agerpres.

Acesta a menţionat că lângă patinoarul de la Otopeni va construi şi un centru de tenis cu 30 de terenuri.

„Viitorul ţării cam aşa ar trebui să arate peste tot. Dar acum sunt la Vâlcea 4 terenuri de tenis, la Braşov încă 6 sau 10… dar noi patru centre regionale în ţară încă nu avem. Dar eu vă promit că dacă nu ne pune nimeni beţe în roate, centrul de tenis, academie sau cum îi spunem, de la Otopeni, îl facem. Şi îl facem cu 25-30 de terenuri unde să vină zilnic cel puţin 200 de copilaşi”, a precizat Ţiriac.

Preşedintele Federaţiei Române de Tenis, Ion Ţiriac, a participat, luni, la lansarea programului gratuit Tennis Summer Camp 2021 de la Complexul Sportiv din Capitală care îi poartă numele.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati