Titanic revine pe marile ecrane în format 4K, după 25 de ani de la lansare – VIDEO

Titanic, unul dintre cele mai vizionate filme ale tuturor timpurilor, va fi relansat anul acesta în cinematografe, cu ocazia aniversării a 25 de ani de la premieră.

Lansarea versiunii remasterizate a filmului regizat de James Cameron este programată pe 10 februarie 2023. Filmul va fi prezentat în cinematografe în format 3D, 4K și HFR.

Lansat în 1997, Titanic a fost filmul cu cele mai mari încasări din istorie timp de 12 ani. În 2009, a fost detronat de Avatar.

Nominalizat la 14 premii Oscar, Titanic a câștigat 11 dintre ele, printre care Premiul pentru cel mai bun film și Premiul pentru cel mai bun regizor.

James Cameron a dezvăluit, la Globurile de Aur 2023, că a trebuit să ducă multă muncă de convingere pentru a-l convinge pe Leonardo DiCaprio să joace în „Titanic”.

„El nu a vrut să o facă. Credea că este plictisitor”, a declarat regizorul pentru People, într-un interviu exclusiv la Globurile de Aur. „Nu voia să facă un rol principal”, își amintește Cameron. „A trebuit să conving pentru a fi în film. El nu voia să o facă. Credea că este plictisitor”.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati