Titi Aur va găti pentru câinii din Adăpostul Speranța

Multiplul campion de raliuri Constantin ”Titi” Aur va găti luni, 18 decembrie, pentru cei peste 500 de câini din Adăpostul Speranța.

Seria „Tocăniță pentru toți Bobiță”, prin care este promovată adopția câinilor fără stăpân, continuă cu un nou eveniment deschis publicului, în prag de sărbători, potrivit unui comunicat de presă.

Expert în siguranță rutieră, Titi Aur este implicat în multe activități de educație rutieră, iar alături de membrii Adăpostului Speranța va susține responsabilizarea șoferilor față de câinii de pe șoselele României, dar și față de propriul câine care călătorește cu noi.

“Împreună cu cei de la Adăpostul Speranța aducem puțină bucurie în viața acestor câini, dar mai ales ne dorim să transmitem un mesaj de responsabilizare pentru șoferi și nu numai. Pe străzi sunt multe animale fără stăpân, la care trebuie să avem grijă, pentru că de multe ori putem evita evenimentele nedorite. Recomand condusul defensiv, dar și un comportament preventiv legat de prietenii patrupezi din mașină, unde îi așezăm, cum îi asigurăm. Câinele este un foarte bun companion de drum, chiar și la călătorii mai lungi și cred că locul lui este într-o familie și nu pe străzi”, a declarat Titi Aur.

Evenimentul are loc în data de 18 decembrie, între orele 9.30-13.00 și este deschis publicului larg, tuturor celor care își doresc să vină să gătească pentru câinii fără stăpân sau pur și simplu să le arate afecțiune și să afle sfaturi pentru condus de la cunoscutul pilot român.

Titi Aur a câștigat 8 campionate naționale de raliuri, record pe care l-a stabilit în 2006 și a fost primul român care a participat la un sezon întreg al “World Rally Championship”. După retragerea din activitate, a creat o academie în care promovează șofatul responsabil.

„Tocăniță pentru toți Bobiță” are loc o dată pe lună în Adăpostul Speranța și are scopul de a aduce oamenii mai aproape de animale. Până în prezent au mai participat: Codruț Kegheș „Dezbrăcatu”, mari campioni precum Marian Drăgulescu, Helmut Duckadam, Ana-Maria Brânză, dar și actriţa Carmen Tănase, Silviu Iliuţă, Claudiu Cîrțână.

Peste 4000 de porții de tocană au fost gătite până în prezent în cele opt ediții derulate în cadrul programului.

Dincolo de o masă caldă și gustoasă, mai ales în sezonul rece, câinii din Adăpostul Speranța au nevoie de familii. Mai multe detalii despre adopție, despre voluntariat sau despre alte forme prin care îi poți susține, pe www.adapostulsperanta.ro.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati