Toamna se numără experții în business, la Virtualized

Pe 29 și 30 septembrie se va desfășura online, pe platforma MyConnector, ediția de toamnă Virtualized.

Virtualized este primul concept de expo-conferințe virtuale de business din România, lansat anul trecut, compus dintr-o serie de evenimente online ce abordează în timp real provocările cu care se confruntă specialiștii din mediul de afaceri, oferindu-se soluții rapide din domeniile IT & tech.

Virtualized a fost primit cu entuziasm și încredere de către mediul de afaceri din România, adunând la edițiile anterioare peste 4900 de participanți din peste 2300 de companii și 78 de speakeri internaționali și locali. Modelul online de eveniment aduce cu sine flexibilitate și disponibilitate atât din partea experților implicați în agendă cât și a participanților. Totodată, el oferă un mediu de întâlnire și networking sigur și prietenos.

Tot siguranță în mediul de afaceri aduce și compania ce s-a alăturat anul acesta, în calitate de partener principal, conceptului de evenimente Virtualized, certSIGN.

certSIGN este lider național în furnizarea de produse și servicii concepute pentru a asigura securitatea și protecția datelor, prima companie din România și una dintre puţinele la nivel european care pune la dispoziţie semnătura electronică calificată la distanţă, certificată conform Regulamentului European eIDAS 910/2014.

”Participând în ultimii ani la evenimentele organizate de Universum, am descoperit o echipă extraordinar de bine pregătită, alături de care am avut onoarea să cunoaștem foarte mulți specialiști naționali și internaționali din domeniile noastre de interes.

Anul acesta am decis să fim mai mult decât participanți și ne-am alăturat conceptului Virtualized ca și parteneri ”Powered by”.

Este nevoie de întâlniri de acest gen, de evenimente în care profesioniștii din toată lumea împărtășesc know-how pentru a ajunge la cel mai înalt nivel de dezvoltare și eficientizare a business-urilor și de ce nu, a activității în general.

Ne bucurăm că avem onoarea să susținem în mod direct munca celor din ”spatele cortinei” și sperăm ca prin evenimentele ce vor urma să oferim participanților informații prețioase, dar și contacte utile pentru activitatea lor.”, declară Alina Ghergu, Marketing Manager certSIGN.

Virtualized de toamnă

 Cele două expo-conferințe de business din cadrul Virtualized de toamnă, Robotic Process Automation- Adding process to performance și HR 21. Tech Recalibration, se adresează profesioniștilor de top management și antreprenorilor din orice domeniu de business.

Participarea la expo-conferințe este gratuită și se face exclusiv pe baza înregistrării pe www.virtualized.ro.

Agenda Virtualized de toamnă:

29 Septembrie 2021 – Robotic Process Automation- Adding process to performance – este primul eveniment-conferință dedicat conținutului și tehnologiilor RPA din România.

Agenda evenimentului va dezbate aspecte de ultimă oră legate de importanța utilizării inteligenței artificiale și a automatizării digitale pentru a optimiza procesele de lucru, a crește productivitatea și a dezvolta businessurile.

Care este viitorul acestui domeniu? Oare va deveni implementarea în Cloud o tendință în business? RPA va fi în strânsă legătură cu tehnologiile complementare? Cum se va putea integra RPA în domeniul finanțelor și al back-office-ului?

Toate aceste teme vor fi abordate și analizate în sesiuni de dezbatere, prin intermediul experților internaționali și locali invitați. Aceștia sunt doar o parte din speakerii confirmați pentru acest eveniment:

  • ARMAND ANGELI, Președinte, RPA/Intelligent Automation/SSC committee, DFCG (the French CFO Network)

Armand Angeli este președintele Institutului CFO francez al DFCG, o comunitate internațională cu peste 400 CFO și lideri internaționali din domeniul financiar. El este un expert recunoscut la nivel mondial în servicii de partajare și de outsourcing, RPA, automatizare inteligentă și dezvoltarea afacerilor internaționale.

Armand va susține în cadrul evenimentului o prezentare pe tema Cum poate optimiza RPA-ul domeniul Financiar și back-office.

  • AZIM ZICAR, Intelligent Automation Technical Consultant, Zicar Consultancy

Azim este expert RPA cu experiență în crearea, construirea și menținerea forței de muncă robotizate. De când a descoperit RPA-ul, în 2016, a devenit pasionat de utilizarea roboților software pentru a adăuga plus valoare diverselor domenii de business.

A lucrat ca dezvoltator principal în multe proiecte de automatizare din mai multe industrii și deține certificări în Blue Prism, UiPath și platforma Power.

El va susține o sesiune despre evoluția RPA-ului.

  • JUSTINA KASIULEVIČIŪTĖ, Head of Robotic Process Automation, COUNTLINE

Justina este coordonatorul unității de RPA în cadrul operatorului de distribuție a energiei “ESO”. Ea are peste 5 ani experiență în domeniu, iar în ultimii doi a implementat peste 100 de proiecte de RPA.

În prezent, Justina se concentrează pe automatizarea robotizată a proceselor de lucru, folosind tehnologiile ML și CV.

La Virtualized, ea va împărtăși din secretele domeniului, descoperite de-a lungul experienței sale profesionale.

30 Septembrie 2021 – HR 21. Tech Recalibration, ultimul eveniment din seria Virtualized din acest an, se va axa, în primul rând, pe tematica schimbărilor majore asupra stilului de lucru și comunicarii interne impuse anul trecut de pandemia Covid-19, schimbări ce tind să devină o practică a viitorului.

Conferința va aborda subiecte de actualitate despre modul în care trebuie să utilizăm în continuare tehnologia și digitalizarea pentru a optimiza forța de muncă, procesele de lucru în echipă, și, cel mai important, cum să avem grijă de bunăstarea angajaților.

Printre speakerii internaționali confirmați la evenimentul HR21. Tech Recalibration care vor dezbate temele menționate mai sus, se numără:

  • BRIAN JAMES FLORES, Talent & Organizational Development Consultant, Zoom Video

Brian James Flores este consultant în descoperirea talentelor și dezvoltare organizațională la Zoom Video Communications și fost senior manager de formare, învățare și dezvoltare la Performics, unde a condus crearea și implementarea inițiativelor de onboarding și de formare continuă.

Brian este pasionat de design și intenționează să creeze metode de învățare vizuale și intuitive pentru a maximiza experiența cursurilor sale.

La HR21.Tech Recalibration, Brian va prezenta un model de dezvoltare organizațională bazat pe trei piloni: ascultare, angajament și încredere & înțelegere.

  • IRMGARD NAUDIN TEN CATE, Talent Attraction and Acquisition Leader EMEIA, EY

Irmgard este directorul departamentul de HR din cadrul EY pentru Europa, Orientul Mijlociu, India și Africa (EMEIA). Rolul ei este de a îmbunătăți strategiile și de a implementa în mod consecvent etica de recrutare a EY în cele 10 regiuni EMEIA.

Specializările sale includ strategia de recrutare, schimbarea managementului, tehnologii de recrutare (inclusiv AI și RPA), achiziționarea și atragerea talentelor.

La Virtualized ea va prezenta strategii noi de atracție și achiziție de talente, explicând cum viitorul muncii este de fapt ACUM.

  • An Coppens, Founder and chief game changer (aka CEO), Gamification Nation

An este expert în proiectarea sistemelor de gamificare pentru recrutarea angajaților, cu o experiență de peste 15 ani în modificări comportamentale, prin soluții creative și inovatoare.

Compania sa a câștigat premiul „Gamification Design Design Agency” la Gamification Europe din Brighton în 2017 și premiul Gamification Design Excellence pentru gamificare non-digitală la GamiCon din Chicago în 2018. Proiectele sale au fost selectate de mai multe ori la premiile de jocuri TIGA printre mari nume de studiouri de jocuri.

La HR21.Tech Recalibration, An va prezenta sistemul său prin intermediul căruia știința cognitivă și gamificarea sunt folosite pentru a câștiga războiul talentelor.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati